Objet260 Connex3

Designeri, faceți cunoștință cu cea mai eliberatoare imprimantă 3D din lume. Objet260 Connex3 creează prototipuri de culori strălucitoare, cu o gamă de componente din materiale multiple, inclusiv rigide, flexibile, transparente și durabile. Fiți inspirați de toate aceste posibilități. Apoi începeți prototiparea cu pasiune.

Descarca brosura aici


Imprimare 3D în culori strălucitoare

9 inele întrepătrunse în culorile curcubeului, imprimate într-o singură operație. Imprimanta Objet260 Connex3 vă permite să încorporați zeci de culori într-un singur prototip, de la adevăratul jet black la galben însorit, la magenta șocantă și sute de nuanțe frumoase amestecate. Alegeți din 20 de palete - inclusiv vopsea bogată, viu opacă și vitralii translucide - pentru o culoare vibrantă și repetabilă, care vă va uimi colegii și vă va impresiona cei mai buni clienți.

O lume de oportunități

Objet Studio poate detecta informații de culoare din modelul 3D original, făcând alocarea culorilor mai ușoară ca niciodată. Pur și simplu exportați modelul dvs. în format VRML și lăsați Objet Studio să aleagă cea mai bună potrivire dintre paletele Connex3 disponibile. Dacă preferați să începeți designul cu culori precise, în condiții de siguranță pentru imprimare, doar adăugați extensia de palete personalizată Connex3 la software-ul dvs. CAD.


O Multitudine de materiale

Ochelari albaștri cu lentile colorate și piese din cauciuc negru

Aceeași tehnologie triplu jet care face posibilă amestecarea în trei culori extinde foarte mult gama de combinații și proprietăți ale materialelor. Combinând două sau trei materiale în anumite concentrații și microstructuri, puteți produce o gamă de materiale digitale cu transluciditate variabilă, rigiditate, rezistență termică sau culoare. Puteți produce chiar și materiale clasificate funcțional.

Culoare flexibilă:

Atunci când combinați trei materiale din familiile Rubber și Rigid Opaque, puteți produce prototipuri cu o gamă largă de valori Shore A într-o gamă largă de culori, de la întunecos până la fluorescent și chiar translucid.

Digital ABS în mixtură:

Pentru durabilitate remarcabilă și o gamă largă de valori Shore A, puteți combina materialul Digital ABS durabil din două componente cu  material Rubber.

Polipropilenă simulată:

Opțiunile pentru un singur material dur rezistă stresului balamalelor flexibile, al închiderilor flexibile și al pieselor cu înclichetare rapidă. Combinați cu materiale asemănătoare cu Rubber pentru o gamă de nuanțe în tonuri de gri și pentru valori ale durității Shore A.

Temperatură înaltă:

Acest material rezistent la căldură este ideal pentru testarea termică a pieselor statice. Combinați cu material Rubber pentru a obține o gamă de proprietăți ale materialului.

Bio-compatibil:

Materialele medicale de prototipare rapidă oferă o vizualizare excelentă a detaliilor și stabilitate dimensională pentru tăvi dentare, ghidaje chirurgicale ortopedice și aparate auditive.

Rubber:

Cu o gamă de culori strălucitoare și subtile, opacități și caracteristici de elastomer, acest material adaptabil este ideal pentru modelarea unei game largi de produse de la mânerele cu apucare ușoară până la încălțăminte.

Specificatii Objet260 Connex3

Model materials:

 • Vero family of opaque materials, including color
 • Tango family rubber flexible materials
 • Medical: MED610
 • Digital ABS and Digital ABS2 in ivory and green
 • DurusWhite RGD430
 • High Temperature RGD525 white
 • Transparent: VeroClear and RGD720

Digital Materials:
Hundreds of composite materials can be manufactured on the fly including:

 • Vibrant blended colors in rigid opaque
 • Translucent colored tints
 • Rubber-like materials in a variety of Shore A values
 • Digital ABS for durability, including blends with rubber
 • Polypropylene-like materials with improved thermal resistance

Support material:
FullCure 705 non-toxic gel-like photopolymer support

Material cartridges:
Eight sealed 3.6 Kg (7.9 lbs) cartridges
Three different model materials can be loaded simultaneously in the high-capacity material cabinet, and can be hot-swapped.

Net build size:
255 × 252 × 200 mm (10.0 x 9.9 x 7.9 in.)

Layer thickness:
Horizontal build layers as fine as 16 microns (0.0006 in.)

Build resolution:
X-axis: 600 dpi; Y-axis: 600 dpi; Z-axis: 1600 dpi

Accuracy:
20-85 µm for features below 50 mm; up to 200 µm for full model size (for rigid materials only, depending on geometry, build parameters and model orientation)

Workstation compatibility:
Windows 7 32/64-bit

Network connectivity:
LAN – TCP/IP

Size and weight:
870 × 735 × 1200 mm (34.25 × 28.9 × 47.25 inches); 410 kg (902 lbs)

Material Cabinet:
330 x 1170 x 640 mm (13 x 46.1 x 26.2 in.) 76 kg (168 lbs)

Power Requirements:
110–240 VAC 50/60 Hz; 1.5 KW single phase

Regulatory Compliance:
CE, FCC

Operating Conditions:
Temperature 18-25 °C (64-77 °F); relative humidity 30-70% (non-condensing)

Objet Studio Software 

Objet Studio simplifica printarea de modele 3D precise, de inalta calitate. Transforma automat fisierele SLT si SLC din orice aplicatie 3D CAD in straturi de modelare 3D, incluzand atat materialul de modelare cat si suportul. Cu ajutorul Wizardului “click-and-build”, puteti edita rapid ciclul de printare, organiza ciclurile de printare consecutive si efectua mentenanta de rutina a sistemului. Objet Studio ofera:

 • Setarea usoara a ciclului de printare
 • Generarea automata a structurilor de suport
 • Impartirea rapida in straturi, astfel incat printarea 3D sa inceapa imediat
 • Plasament automat al reperului pe masa de constructie, pentru pozitionare precisa si repetitiva
 • Conectivitate multi-user

CONTACT

ADRESA

Timisoara - Calea Torontalului, DN 6, Km 560 + 840 m stanga

EMAIL

office@nutechnologies.ro

TELEFON

0730 553 523

Doresc sa fiu contactat de Nutechnologies