Poză imprimantă 3d Stratasys Origin One Dental

Stratasys Origin One Dental

5.0/5
1

Evaluează acest produs

Extindeți-vă afacerea și maximizați producția, printr-un număr mai mare de aplicații, cu materialele partenerilor lideri din industrie. Cu un software ușor de administrat și de învățat, Origin One Dental vă eficientizează fluxul de lucru digital și maximizează debitul.

Descarcă broşura

Imprimanta 3D Stratasys Origin One Dental oferă o soluție de producție industrială calitativă bazată pe cea mai nouă tehnologie P3.

Contați pe Origin One Dental

 • Timpii rapizi de imprimare ajută la extinderea producției fără întârzieri, astfel încât să puteți răspunde flexibil la schimbări și să obțineți rentabilitate de vârf a investiției în imprimarea 3D.
 • Contați pe timp de funcționare, consecvență și fiabilitate. Imprimați cele mai bune piese din clasă mai rapid, la costuri mai mici și cu o mai mare acuratețe.

Origin One Dental folosește tehnologia P3 Digital Light Processing (DLP). Procesul de printare P3 perfect sincronizat, include comenzi pneumatice, pentru a reduce forțele de tracțiune în timpul procesului de printare 3D, rezultând o calitate excepțională a suprafeței, fără a sacrifica viteza, sau izotropia. Împreună cu un motor avansat de lumină 4K, P3 permite cea mai înaltă calitate a piesei printate 3D din industrie.

Aplicații

Modele dentare

 

 

Printarea modelelor dentare reprezintă cel mai mare flux al unui laborator de tehnică dentară. Origin One Dental are o precizie ridicată atât pentru modelele de restaurare, cât și pentru cele ortodontice. Cu prețuri competitive pentru rășină și un randament ridicat, imprimanta Origin One Dental este potrivirea perfectă pentru această aplicație pretențioasă.

 Atele

 

Utilizarea atelelor ocluzale, pentru a menține integritatea lucrărilor de restaurare și ortodonție, devine rapid standardul de îngrijire. Atelele, gutierele și tăvile de albire, printate Origin One Dental, oferă o potrivire confortabilă, flexibilitate și o rezistență excelentă la uzură.

Ghiduri chirurgicale

 

Fabricați ghiduri chirurgicale transparente, foarte precise, pentru a vă ajuta clienții să plaseze implanturile la unghiul și adâncimea precisă. Printați rapid loturi mici, sau plăci complete.

Aplicații secundare

Asigurați-vă investiția pentru viitor

O nouă metodă de producție bazată pe un echipament de printare 3D ce permite o utilizare deschisă a materialelor, ceea ce permite o varietate de aplicații. Arhitectura software deschisă va suporta noi materiale suplimentare în timp, protejându-vă investiția în echipamentul 3D.

Printați piese excepțional de precise și consistente

Tehnologia de ultimă oră P3, asociată cu un adevărat motor de lumină 4K, orchestrează cu precizie lumina și temperatura, pentru a optimiza automat printările în timp real. Procesul unic de printare 3D Origin One Dental asigură precizie, acuratețe și consistență tuturor pieselor, la fiecare ciclu de print.

 

Producție industrială

Origin One Dental permite un randament mai mare și un cost pe piesă mai mic, folosind cele mai bune materiale din clasă. Ciclurile de printare mai rapide și post-procesarea simplă, oferă un flux de lucru optimizat, care va facilita o performanță generală mai bună și costuri mai mici.

 

Conectați-vă la cloud pentru actualizări și asistență

Conectivitatea securizată de la distanță permite actualizări de software over-the-air care deblochează noi materiale avansate și optimizări ale fluxului de lucru. Serviciile și asistența de la distanță maximizează timpul de funcționare, pentru a asigura funcționarea fără probleme a producției. Aplicația web Origin One oferă funcționalitate de gestionare a flotei și a comenzilor, pentru a eficientiza și mai mult sarcinile operaționale.

 

Materiale compatibile

Origine DM100

 • O soluție personalizată pentru modelele dentare dezvoltate de BASF
 • Proprietăţi optimizate pentru producerea modelelor dentare
 • Printări rapide și precise pentru toate tipurile de modele
 • Disponibil pe culoarea bej

 

KeySplint Soft

 1. Puternic și flexibil, ideal pentru printarea atelelor, gutierelor și a tăvilor de albire.
 2. 510K certificat, clasa a-II-a
 3. Complet biocompatibil
 4. Transparent, lucios, rezistent la pete

KeyGuide

 • Ideal pentru fabricarea ghidurior chirurgicale transparente, permițând medicilor să plaseze implanturi la un unghi și la o adâncime precisă.
 • Printare rapidă și precisă
 • Complet biocompatibil
 • Polișabil, autoclavabil

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube