Poză imprimantă 3d Stratasys SL Neo800

Stratasys SL Neo800

5.0/5
2

Evaluează acest produs

Printați 3D modele funcționale, modele prototip și piese de producție cu gama de imprimante 3D de ultimă generație Neo Stereolitografie.

Concepută și fabricată de inginerii britanici RPS, imprimanta Neo800 3D și-a dovedit fiabilitatea și capacitățile excepționale, prin printarea 3D excepțională a pieselor având calitate superioară a suprafeței, precizie și detalii.

Descarcă broşura

Printați 3D modele funcționale, modele prototip și piese de producție cu gama de imprimante 3D de ultimă generație Neo Stereolitografie.

Concepută și fabricată de inginerii britanici RPS, imprimanta Neo800 3D și-a dovedit fiabilitatea și capacitățile excepționale, prin printarea 3D excepțională a pieselor având calitate superioară a suprafeței, precizie și detalii.

 Reduceți timpul de finisare cu până la 50%

Neo800 produce piese extrem de precise cu o calitate industrială de neegalat. Optimizând proiectarea mașinii și utilizând cea mai recentă tehnologie pentru laser și scanere, sistemul de livrare a fasciculului produce o repetabilitate excepțională a alinierii strat-strat. Părțile tipărite sunt precise din punct de vedere dimensional, cu pereți laterali excepționali și rezoluție clară a caracteristicilor.

Versatil și funcțional

Neo800 este disponibil cu o platformă mare de 800x800x600mm. Oferă opțiuni și moduri de construcție diferite pentru a se potrivi tuturor aplicațiilor.

Viteze de construcție mai rapide

Laserul de mare putere procesează orice rășină SL de 355 nm, menținând în același timp productivitatea maximă între servicii. Vitezele de construcție sunt îmbunătățite cu un software eficient și atent dezvoltat. Controlul dinamic al formei fasciculului este standard pe toată gama Neo®, cu opțiune variabilă disponibilă pentru viteze de construcție și mai mari.

Fiabilitate dovedită și asigurarea calității

Conceput și fabricat în Marea Britanie, Neo este proiectat cu atenție pe tot parcursul utilizând tehnologie de ultimă generație, componente de calitate și finisaje estetice.

Minimizați timpul de nefuncționare, creșteți productivitatea

Neo800 utilizează un sistem UPS integrat cu control inteligent de monitorizare. Cu acest sistem, primiți notificări pentru fiecare proces. Dacă bateria UPS se epuizează, se va produce automat o pauză și o oprire controlată a construcției, minimizând orice întrerupere suplimentară.

Sistem deschis pentru rășină

Un sistem de materiale deschise înseamnă că utilizatorii nu sunt restricționați de constrângerile obișnuite ale parametrilor, oferind posibilitatea de a utiliza orice chimie de rășină hibridă de 355 nm.

Îmbunătățiți eficiența fluxului de lucru cu software-ul Titanium ™

Software-ul intuitiv este dezvoltat pentru o operare zilnică simplificată, sau mai multe funcționalități pentru versiuni detaliate atunci când este necesar. Sugestiile și feedback-ul clienților sunt încurajate, conducând la actualizări de software axate pe utilizatori.

Trasabilitatea părților și raportarea datelor pentru aplicația dvs.

Software-ul Titanium ™ vă ajută să surprindeți istoricul construcțiilor, detaliile parametrilor și datele de trasabilitate a pieselor pentru informații și raportări suplimentare. Obțineți mai multe informații, cum ar fi utilizarea hardware-ului sau rășinii, cu ușurință, prin exportul Microsoft Excel®

Servicii și asistență accesibile remarcabile

Dacă este necesar, sunt disponibili ingineri Nutechnologies, cu înaltă calificare pentru a oferi asistență la fața locului în următoarea zi lucrătoare, sau prin diagnosticare de la distanță, pentru a vă ajuta atunci când este necesar.

Neo800Neo800

Neo800

 

 

 

Sistem Scanare și Laser

 

Laser

2Watt

355 nm, solid-state frequency tripled Nd: YV04

Focalizarea Fasciculului

Dinamic și Variabil

Dimensiunea Fasciculului

Între 150 și 600 μm

Viteză Scanare

Până la 10 m/s

Rezoluție Strat

Între 50 și 200 μm *

Mărime minimă

0.2 mm in X & Y†/ 0.4mm in Z†

Configurație Printare

HD & SD

 

Acuratețe

Dimensiune 100 mm ±0.15%†

Compatibilitate Material

Compatibil cu toate tipurile de Rășină  SLA de 355 nm

Capacitate

 

 

Volumul Construcției (XYZ)

Short:                             Half:                            

800 × 800 × 120 mm 800 × 800 × 300 mm

Full: 

800 × 800 × 600 mm

Umplerea Cuvei

173 ltr (194 kg‡) 300 ltr (336 kg‡)  555 ltr (630 kg‡)

Software

Sistem Operare

Windows 10 Pro

 

Input File Format

SLC

 

Control Software

Titanium™

 

Acces de la distanță

Titanium Assistant™ (Optional)

Conectare

Ethernet

Compatibil cu IEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab

 

WIFI

Compatibil cu IEEE 802.11 b/g/n

 

USB Port

USB 2.0

 

 

Opțiuni de Printare

Validare Proces / Estimarea timpului de printare / Estimarea consumului de material/ Posibilitatea de schimbare a parametrilor pentru procesarea materialelor / Ajustarea, sau ștergerea paramentrilor în timpul printării / Optimizarea calității suprafeței superioare a piesei / Eliminarea bulelor de aer cu opțiune automată /Posibilitatea programării ciclului de printare/ Reglarea parametrilor și stergerea părților din mers.

 

 

 

Capacităti avansate de servisare si raportare

Sistem conform Industry 4.0   / Trasabilitatea completă a pieselor printate / capacități de raportar: Istoric printare; parametrii, material folosit; exportarea datelor/ notificare prin e-mail a stării de printare si a sistemului / Camera în incintă / urmărirea vâscozităzii rășinii / acces la control începând cu nivelul de utilizator /Programarea luminii

Suport

Diagnosticare la distanță

Cerințe Electrice

208 ~ 240 V, 50/60 Hz

900 W operare normală, 1900 W Max

UPS

UPS Integrat - Echipamentul poate ține sistemul pornit între 10 ~ 20 min

Parametrii de funcționare

Temperatura medie: 20-23°C, diferența de schimbare a temperaturii de  maxim ±1°C/oră. Umiditate relativă 20-50%

Dimensiune (WxDxH)

 

1350 × 1630 × 2300 mm

Greutate

Imprimantă

800 kg

 

Cuvă goală

240 kg

Garanție

Sistem

12 luni, având service si support din partea colegilor noștri din Departamentul Tehnic

 

Laser

Înlocuire

Accesorii

Neo800 cărucior de descărcare / Neo UV800 depozitarea rășinilor post procesate și încălzite / Neo Material Development Kit

Regulatory Conformity

ICES-3

Materiale pentru imprimanta Stratasys SL Neo800

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube