Poză imprimantă 3d Stratasys Polyjet J35 Pro Printer

Stratasys Polyjet J35 Pro Printer

4.1/5
8

Evaluează acest produs

Soluția pentru cele mai exigente și versatile cerințe inginerești - Stratasys® J35 ™ Pro

Descarcă broşura

O soluție multifuncțională.

Satisfacerea diferitelor nevoi de inginerie și proiectare în diferite etape ale ciclului de dezvoltare a produsului poate fi o provocare. Construită pentru o gamă largă de industrii, inclusiv cea a electronicelor de consum, educație, auto, aerospațială și a dispozitivelor medicale, imprimanta 3D J35 Pro este capabilă să printeze 3D, modele, piese și prototipuri care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

Obțineți toate avantajele unei imprimante 3D interne profesionale, fără probleme, datorită amprentei mici, a designului cu întreținere redusă și a funcționării silențioase, fără mirosuri. În plus, accesați un set complet de instrumente a fluxului de lucru pentru a eficientiza designul, inclusiv serviciile bazate pe cloud, print-to-click (Keyshot), support și training la cerere, dar și o comunitate online.

Creați prototipuri de înaltă calitate.

Printați prototipuri CMF care arată, se simt și funcționează ca un produs final. J35 Pro vă permite să combinați culori în nuanțe de gri, transparență, textură și piese mobile pentru a crea modele realiste, ce se pot ține în mână - ducând la decizii de proiectare mai rapide.

Obțineți o producție ce economisește timp și costuri.

În loc să pierdeți timp și bani pentru externalizare, creați totul în interiorul companiei cu J35 Pro. Proiectați piese și prototipuri realiste, de înaltă calitate, cu o imprimantă multifuncțională, redusă ca și costuri în comparație cu alte echipamente 3D PolyJet ™.  Puteți  analiza erorile, corectările și puteți verifica proiectele mai eficient, și astfel puteți obține designul final mult mai rapid.

Printarea pieselor cu Materiale multiple.

Imprimanta 3D J35 oferă capacități multi-materiale ideale pentru designul funcțional și modelarea conceptelor. Obțineți abilități de printare de ultimă generație, cu combinația de materiale asemănătoare cauciucului, cu impact ridicat, rigid, translucid și biocompatibil. Printați până la trei dintre aceste materiale simultan - toate pe aceeași tavă - pentru a obține piese compuse din materiale digitale, piese de asamblare sau 3x piese dintr-un singur material ce corespund nevoilor dvs. exacte. J35 Pro dispune de tehnologia PolyJet, și vă permite să încorporați cea mai largă varietate de culori și materiale în tonuri de gri într-un singur model, pentru o eficiență imbatabilă.

Creați prototipuri netede și detaliate care să transmită estetica produsului final.

Printați scule precise, corpuri de iluminat, piese funcționale, modele conceptuale și multe altele. În plus, obțineți forme complexe, detalii complicate și caracteristici delicate.

J35 Pro PrinterJ35 Pro Printer

 

 

 

 

 

Materiale

·         VeroUltra™ WhiteS

·         VeroUltra™ BlackS

·         VeroUltra™ ClearS

·         DraftGrey™

·         Elastico™ Clear

·         Elastico™ Black

·         RGD531 (Ivory)

·         RGD515+

·         SUP710™

·         Vero™ContactClear

Dimensiunea construcției

Tavă de printare rotundă cu posibilitate de printare de până la 1,174cm2 (182 in2)

Înălțimea construcției

158mm** (6.22 in.)**

Înălțimea maximă a modelului

155 mm (6.1 in.)

Grosimea stratului

HQS print mode at 18.75 microns (0.0007 in.)

Conectare internet

LAN — TCP/IP

Dimensiunile sistemului

651 x 661 x 774 mm (25.63 x 26.02 x 30.48 in.); 98 Kg (216 lbs.)

 

 

 

 

 

Acuratețe

Deviația de la dimensiunea  STL, pentru 1 Sigma (67%) a pieselor printate cu material rigid, cu dimensiunea: sub 100 mm – ±150μ; peste 100 mm – ±0.15% a lungimii parțiale.*

Deviația de la dimensiunea  STL, pentru 2 Sigma (95%) a pieselor printate cu material rigid, cu dimensiunea: sub 100 mm – ±180μ; sub 100 mm – ±0.2% a lungimii parțiale.*

Prezența operatorului

Prezență necesară doar pentru apăsarea butonului Start/Stop.

Cerințe electrice

100-240VAC, 50-60 HZ, 10A, 1 phase

Certificat de conformitate

CE, FCC, EAC, cTUVus, CB

Software

GrabCAD Print™

Beneficii  adiționale

• Mod de print lung (care permite schimbarea la cald a cartușului pentru materialul selectat)

• Notificări pentru utilizator prin e-mail și aplicația GC

• Camera internă

• VoxelPrint (pe comandă)

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube