Poză imprimantă 3d Connex3 Objet260

Connex3 Objet260

0/5
0

Evaluează acest produs

Designeri, faceți cunoștință cu cea mai eliberatoare imprimantă 3D din lume. Objet260 Connex3 creează prototipuri de culori strălucitoare, cu o gamă de componente din materiale multiple, inclusiv rigide, flexibile, transparente și durabile. Fiți inspirați de toate aceste posibilități. Apoi începeți prototiparea cu pasiune.

Descarcă broşura aici


Printarea 3D în culori multicolore

9 inele întrepătrunse în culorile curcubeului, printate într-un singur proces. Imprimanta Objet260 Connex3 vă permite să încorporați zeci de culori într-un singur prototip, de la adevăratul Jet Black la galben însorit, la magenta șocantă și sute de nuanțe frumoase amestecate. Alegeți din 20 de palete - inclusiv vopsea bogată, viu opacă și vitralii translucide - pentru o culoare vibrantă și repetabilă, care vă va uimi colegii și vă va impresiona cei mai buni clienți.

O lume a oportunităților

Objet Studio poate detecta informații de culoare din modelul 3D original, alocând culorile mai ușor ca niciodată. Pur și simplu exportați modelul dvs. în format VRML și lăsați Objet Studio să aleagă cea mai bună potrivire dintre paletele Connex3 disponibile. Dacă preferați să începeți designul cu culori precise, în condiții de siguranță pentru printare, doar adăugați extensia de palete personalizată Connex3 la software-ul dvs. CAD.


O multitudine de materiale

Ochelari albaștri cu lentile colorate și piese din cauciuc negru

Aceeași tehnologie Triplu-Jet care face posibilă amestecarea în trei culori extinde foarte mult gama de combinații și proprietăți ale materialelor. Combinând două sau trei materiale în anumite concentrații și microstructuri, puteți produce o gamă de materiale digitale cu transluciditate variabilă, rigiditate, rezistență termică sau culoare. Puteți produce chiar și materiale clasificate funcțional.

Culoare flexibilă:

Atunci când combinați trei materiale din familiile Rubber și Rigid Opaque, puteți produce prototipuri cu o gamă largă de valori Shore A folosind o gamă largă de culori, de la închise până la fluorescent și chiar translucid.

Digital ABS în mixtură:

Pentru durabilitate remarcabilă și o gamă largă de valori Shore A, puteți combina materialul Digital ABS durabil din două componente cu material Rubber.

Polipropilenă simulată:

Opțiunile pentru un singur material dur rezistă stresului balamalelor flexibile, al închiderilor flexibile și al pieselor cu înclichetare rapidă. Combinați cu materiale asemănătoare cu Rubber pentru o gamă de nuanțe în tonuri de gri și pentru valori ale durității Shore A.

Temperatură înaltă:

Acest material rezistent la căldură este ideal pentru testarea termică a pieselor statice. Combinați cu material Rubber pentru a obține o gamă variată de proprietăți ale materialului.

Bio-compatibil:

Materialele medicale de prototipare rapidă oferă o vizualizare excelentă a detaliilor și stabilitate dimensională pentru mulaje dentare, ghiduri chirurgicale ortopedice și aparate auditive.

Rubber:

Cu o gamă de culori strălucitoare și subtile, opacități și caracteristici de elastomer, acest material adaptabil este ideal pentru modelarea unei game largi de produse de la mânerele cu apucare ușoară până la încălțăminte.

Specificaţii Objet260 Connex3

Modele materiale:

 • Gama Vero cu materiale opace, inclusiv colorate
 • Gama Tango materiale flexibile elastomerice Tango
 • Medical: MED610
 • Digital ABS  Digital ABS2 de culoare ivorie și verde
 • DurusWhite RGD430
 • Pentru temperaturi ridicate RGD525 pe alb
 • Transparent: VeroClear și RGD720

Materiale Digitale:
Sute de combinații pot fi fabricate instant incluzând aici:

 • Combinații vibrante de culori rigide și opace
 • Culori cu tentă translucidă
 • Materiale elastomerice cu o gamă largă de valori Shore A
 • Digital ABS pentru durabilitate, incluzând combinații elastomerice
 • Materiale de tip polipropilenă- cu proprietăți termice ridicate

Support material:
FullCure 705 non-toxic suport de gel de tip fotopolimeri

Material cartuș:
Opt ambalaje vidate a câte 3.6 Kg (7.9 lbs) per cartuș
Trei materiale de model diferite care pot fi încărcate simultan în camera de printare de dimensiuni maro putând fi interschimbabile.

Suprafața de printare:
255 × 252 × 200 mm (10.0 x 9.9 x 7.9 in.)

Grosimea stratului:

Straturi orizontale de grosime a 16 microni (0.0006 in.)

Rezoluția de printare:
X-axa: 600 dpi; Y-axa: 600 dpi; Z-axa: 1600 dpi

Acuratețe:
20-85 µm pentru caracteristici  mai mici 50 mm; până la 200 µm modele la dimensiuni normale (numai pentru materiale rigide, în funcție de geometrie, parametrii printați cât și orientarea modelului)

Cerințe:
Windows 7 32/64-bit

Conexiune rețea:
LAN – TCP/IP

Dimensiune și Greutate:
870 × 735 × 1200 mm (34.25 × 28.9 × 47.25 inches); 410 kg (902 lbs)

Materiale cabinet:
330 x 1170 x 640 mm (13 x 46.1 x 26.2 in.) 76 kg (168 lbs)

Sursa de curent:
110–240 VAC 50/60 Hz; 1.5 KW fază single

Reglementări:
CE, FCC

Condiții de funcționare:
Temperatură 18-25 °C (64-77 °F); umiditate relativă 30-70% (fără condensare).

Objet Studio Software 

Objet Studio simplifică printarea de modele 3D precise, de înaltă calitate. Transformă automat fișierele SLT și SLC din orice aplicație 3D CAD în straturi de modelare 3D, incluzând atât materialul de modelare cât și suportul. Cu ajutorul Wizardului “click-and-build”, puteți edita rapid ciclul de printare, organiza ciclurile de printare consecutive și efectua mentenanța de rutină a sistemului. Objet Studio oferă:

 • Setarea ușoară a ciclului de printare
 • Generarea automată a structurilor de suport
 • Împărțirea rapidă în straturi, astfel încât printarea 3D să înceapă imediat
 • Plasament automat al reperului pe masa de construcție, pentru poziționare precisă și repetitivă
 • Conectivitate multi-user

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Linkedin