Poză txt_postprocesare Powershot S - Polyshot Surfacing

Powershot S - Polyshot Surfacing

0/5
0

Evaluează acest produs

Principalul sistem de sablare al pieselor finale, cu un finisaj superior

Descarcă broşura

CEA MAI EFICIENTĂ TEHNOLOGIE

Tehnologia noastră patentată PolyShot Surfacing (PSS) este neabrazivă și funcționează perfect pentru materiale plastice dure precum PA12, sau PA11, în toate geometriile. Pulverizarea granulelor pentru finisare, accelerate cu ajutorul aerului comprimat, uniformizează suprafețele piesei obținând o calitate mai omogenă. Cu o durată a ciclului de numai 10 minute și o capacitate de realizare a unei lucrări de construcție de dimensiuni medii per rulare, Powershot S funcționează foarte eficient din punct de vedere al costurilor. Spre deosebire de metodele abrazive consumatoare de timp, cum ar fi tumbling, PolyShot Surfacing vă crește semnificativ productivitatea și calitatea pieselor.

SUPRAFEȚE SEMILUCIOASE CU PROPRIETĂȚI IDEALE PENTRU REZULTATE SUPERIOARE LA COLORARE

Considerăm că PolyShot Surfacing este baza principală pentru maximizarea rezultatelor de colorare. Powershot S oferă un aspect semilucios unic și plăcut la atingere, pentru aproape orice produs final printat 3D. Fiind utilizat intens din 2016 în diverse industrii, a stabilit standarde de calitate complet noi, datorită faptului că permite obținerea unor rezultate de rezistență îmbunătățită la zgârieturi și finisaje omogene. Acest lucru este deosebit de important pentru etapele ulterioare de prelucrare, cum ar fi colorarea noastră DeepDye Coloring.

CONFORTUL AVANSAT AL OPERATORULUI, CU O ERGONOMIE ȘI UN CONTROL AL PROCESULUI ÎMBUNĂTĂȚITE

Experimentați un nou nivel de control al procesului cu un ecran tactil și un panou de control integrat. Powershot S este operat printr-o interfață prietenoasă și pot fi pornite programele preinstalate. Programele individuale pot fi configurate și salvate cu ușurință, permițând o adaptare rapidă la aplicația dumneavoastră. Cu un design centrat pe utilizator, totul poate fi accesat cu ușurință și operat în siguranță. Monitorizarea continuă permite un proces eficient și reproductibil.

CAPACITATE PE RULAȚIE: LUCRĂRI DE CONSTRUCȚIE DE DIMENSIUNE MEDIE (până la 3/4 din EOS P396, sau o lucrare de imprimare completă HP Jet Fusion 4200/5200).

CONFIGURARE SPECIALĂ A DUZEI DE SABLARE ȘI CURĂȚARE AUTOMATĂ A SUPORTULUI DE SABLARE

Combinația de duze de sablare și duze cu jet plat, precum și o unitate de ionizare sunt optimizate pentru a realiza acest proces fără pulbere. Un ciclon de înaltă performanță, reglabil, separă mediul de sablare de alte particule și menține cabinetul curat.

 

  • Proces tehnologic nou și eficient
  • Omogenizare neabrazivă a suprafeței
  • Suprafețe semilucioase cu proprietăți ideale: Baza pentru rezultate superioare de colorare

Obține o rezistență ridicată la zgârieturi și un haptic moale

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube