Poză txt_postprocesare Powershot C  - PolyShot Cleaning

Powershot C - PolyShot Cleaning

0/5
0

Evaluează acest produs

Standardul industriei pentru o curățare ușoară și eficientă a pieselor

Descarcă broşura

  • ÎNDEPĂRTATEA AUTOMATĂ A PULBERII - SPOREȘTE CAPACITATEA DE PRODUCȚIE

Cu ajutorul sistemului nostru de curățare PolyShot (PSC), o piesă printată 3D de dimensiuni medii, poate fi curățată în numai zece minute, sau mai puțin. Timpul de care aveți nevoie pentru curățarea pieselor și personalul din producție poate fi redus semnificativ. Acest lucru vă stimulează eficacitatea și eficiența. Investind în curățarea automată a pieselor cu Powershot C, până la patru sisteme de sablare manuală pot fi înlocuite cu ușurință. PolyShot Cleaning este compatibil cu toate tehnologiile obișnuite cu pat de pulbere și oferă piese fără reziduri, pentru culori strălucitoare.

  • TRATARE DELICATĂ A PIESELOR DATORITĂ CARACTERISTICILOR HARDWARE INTELIGENTE

Cabinetul de sablare al Powershot C este echipat cu un coș rotativ și este fabricat din oțel inoxidabil. Diferitele duze de sablare și o unitate de ionizare asigură rezultate reproductibile. Cuplați acest lucru cu un coș cu o căptușeală moale și înlocuibilă care protejează piesele de deteriorare în timpul procesului. Două duze de sablare care funcționează simultan sunt poziționate perpendicular pe coșul rotativ și pe piesele conținute. Ciclonul curăță în mod constant mediul de sablare. Această configurație garantează o îndepărtare eficientă a pulberii.

  • CONFORTUL AVANSAT AL OPERATORULUI CU O ERGONOMIE ȘI UN CONTROL ÎMBUNĂTĂȚIT AL PROCESULUI

Experimentați un nou nivel de control al procesului cu un ecran tactil și un panou de control integrat. Powershot C este operat printr-o interfață prietenoasă și pot fi pornite programele preinstalate. Programele individuale pot fi configurate și salvate cu ușurință, permițând o adaptare rapidă la aplicația dumneavoastră. Cu un design centrat pe utilizator, totul poate fi accesat cu ușurință și operat în siguranță. Monitorizarea continuă permite un proces eficient și reproductibil.

  • CAPACITATE PE RULAȚIE: LUCRĂRI DE CONSTRUCȚIE DE DIMENSIUNE MEDIE (până la 3/4 din EOS P396 sau o lucrare de imprimare completă HP Jet Fusion 4200/5200).
  • CONFIGURARE SPECIALĂ A DUZEI ȘI CURĂȚARE AUTOMATĂ A MEDIILOR DE SABLARE

 

Combinația de duze de sablare și duze cu jet plat, precum și o unitate de ionizare obțin piese fără pulbere în doar câteva minute. Ciclonul reglabil de înaltă performanță separă pulberea în exces de mediile de sablare și permite obținerea unor rezultate de sablare consistente.

  • Îndepărtare delicată și eficientă a pulberii
  • Permite o gamă mai largă a parametrilor de proces și o ajustare de precizie față de procesele de curățare convenționale
  • Compatibil cu toate tehnologiile obișnuite cu pat de pulbere și cu o mai bună îndepărtare a pulberii în cazul materialelor dificile pentru proces (de exemplu, TPU)

Dezvoltat pentru fluxul de lucru de la imprimare la produs: un proces de curățare fără reziduuri pentru culori strălucitoare

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram Linkedin YouTube