Scanare optica Blue Light 3D

Explorați gama noastră larga de soluții optice de scanare 3D cu lumină albastră, ce include seria de sisteme COMET, cu lumina structurata. Sistemele noastre utilizează tehnologie cu lumină albă sau albastră, pentru a capta imagini cu cerințe de acuratețe înaltă.

mai mult

Scanare laser portabila 3D

Tehnologia portabilă de scanare 3D cu laser devine convențională în lumea metrologiei iar scanerele 3D ZEISS Optotechnik, ușor de manevrat și folosit, ne diferențiază de alții. Citiți mai multe pentru a afla de ce.

mai mult

Scanare 3D automata

Dacă aveți nevoie de inspecție automată în laborator sau în fabrica, consultați soluțiile automate de scanare offline de la ZEISS Optotechnik. Integrăm sistemele de scanare 3D pe diversi roboți industrializați inclusiv KUKA sau FANUC pentru a optimiza procesul de inspecție automată.

mai mult

Scanare dentara

Productei matrițele dentare mai ușoar și mai eficient cu sistemele noastre de scanare dentară. Linia de produse Scan-ST de la ZEISS Optotechnik adaugă calitate și precizie oricărei tehnici de scanare a suprafețelor dentare. Aflați cum.

mai mult

Scanarea si inspectia suprafetei

Calitatea inspecției de suprafață este vitală în orice industrie, dar în special in industriile automotive și aerospațială. Verificati cum gama de produse de inspecție a suprafeței ZEISS Optotechnik ABIS ofera cea mai inalta acuratețe și algoritmi de reducere a timpului de masura, pentru proiectele Dumneavoastră de inspecție a suprafeței.

mai mult

Testare Shearography NDT

Aveți nevoie să măsurați și să inspectați materiale compozite pentru compania Dumneavoastră? Verificati sistemul de testare si inspectie ZEISS Optotechnik Shearography NDT. Eliminați presupunerile. Citiți mai multe pentru a descoperi.

mai mult

Captarea miscarii

Dacă doriți să măsurati o ființa, obiect sau animal în mișcare, aceasta este soluția pentru Dumneavoastră! Aflați cum funcționează sistemul de captare al mișcării LUKOtronic.

mai mult

Software Metrologie

ZEISS Optotechnik vă oferă o soluție completă de metrologie, care răspunde nevoilor Dumneavoastră hardware și software. Pachete de software ușor de utilizat, eficiente și complete. ZEISS Optotechnik lucrează si cu furnizori terți de software, precum PolyWorks, Verisurf și Geomagic pentru a vă asigura cea mai completă soluție care sa răspunda cerințelor Dumneavoastra.

mai mult

Proba Touch pentru inspectie

Sistemul extrem de precis de masurare cu sonda tactila ZEISS Optotechnik elimină presupunerile din munca Dumneavoastră, în timp ce măsoară eficient și exact fiecare piesă complexă cu usurinta. Nu va mai trebui să folositi niciodata o ruletă.

mai mult

Testare anvelope

Sistemul „Shearography” de testare al anvelopelor de la ZEISS Optotechnik a fost proiectat pentru efectuarea testelor non-distructive ale noilor anvelope pentru R&D și controlul calității, cât și pentru inspecția carcaselor de anvelope în industria de reșapare. Sistemul Intact de la ZEISS Optotechnik și-a demonstrat cu succes funcționalitatea în toată lumea, în industriile automotive și aeronavală, precum și în zona de curse Formula 1.

mai mult

Contact rapidEnglish