Informatii STRATASYS

Stratasys este liderul mondial in productia de echipamente si materiale de printare 3D, utilizate pentru a crea obiecte plecand direct de la date digitale. Gama de echipamente

porneste de la sisteme de printare 3D desktop accesibile, ajungand la sisteme de avansate, de mari dimensiuni, facand printarea 3D mai usor de adoptat decat oricand.

Producatorii folosesc sistemele de printare 3D pentru a crea modele si prototipuri pentru design de produs, testare si productie de serii scurte. Profesorii folosesc tehnologia pentru a evolua procesul educational in materie de stiinta, inginerie, design si arta. Pasionatii si intreprinzatorii utilizeaza solutiile de printare 3D Stratasys pentru a dezvolta propriile produse – crearea de cadouri, noutati, dispozitive personalizate si inventii.

Toate imprimantele 3D Stratasys construiesc piese strat cu strat. Tehnologia FDM, renumita pentru fiabilitatea si piesele durabile, extrudeaza straturi fine de material termoplastic topit, care se solidifica dupa ce sunt depuse. Tehnologia PolyJet, cunoscuta pentru suprafetele fine si abilitatea de a combina materiale multiple intr-o singura piesa, utilizeaza o metoda bazata pe jet de polimer lichid pentru a construi repere din picaturi fin pulverizate si polimerizate imediat cu ajutorul luminii ultraviolete. Tehnologia WDM (modelare prin depunere de ceara) produce piese detaliate din ceara pentru mulaje, in special in aplicatii de tehnica dentara.

Portofoliul Stratasys de materiale tehnice este cel mai cuprinzator din industrie. Acesta include sute de materiale fotopolimerizabile si termoplastice de tip FDM.

MakerBot, o subsidiara Stratasys din 2013, produce sistemele consumer desktop 3D in Brooklyn, New York. Opereaza si dezvolta comunitatea Thingiverse, pentru distribuirea de continut 3D si facilitand colaborarea intre retelele de utilizatori.

Stratasys produce, de asemenea, gama de imprimante 3D SolidScape si opereaza serviciul de productie la cerere, RedEye.

Prin reteaua sa de distribuitori certificati, Stratasys ofera suport local, la nivel global. Compania are doua sedii centrale in Eden Prairie, Minnesota si Rehovot, Israel. Stratasys detine aproape 500 de patente in tehnologia de productie aditiva, la nivel global. Este o companie listata public pe NASDAQ sub simbolul SSYS.

Contact rapidEnglish